Sulje
Sulje
product.title
Tallennettu suosikiksi
Katso suosikkeja puhelimella ja tietokoneella
Luo ilmainen tili nähdäksesi suosikkisi sekä puhelimella että tietokoneella
Luo ilmainen tili Katso suosikkisi
Etusivu
Tuotteet
Mailaopas Lahjakortti Pakettitarjous Outlet
Oppaat ja inspiraatio
Ohje
Katso kaikki: Mailat Mailaopas Uutuudet Tarjoukset

Mailaopas

Löydä itsellesi sopiva maila.

Aloita testi
Katso kaikki: Mailat RS Padel Siux Varlion Volt Pakettitarjous Naisille Kontrolli Allround Power 2024 mallit Final sale
Katso kaikki: ZERV Street Vectro Spyro
Katso kaikki: Adidas Cross IT Series Adipower Lite Series Adipower Series Metalbone Series
Katso kaikki: Babolat Veron Vertuo Viper
Katso kaikki: Bullpadel Performance Proline
Katso kaikki: Dunlop Performance Pro Team
Katso kaikki: Head Gravity Series Radical Series Extreme Series Speed Series Flash Series Zephyr Series
Katso kaikki: Nox Advance Series Luxury Series Pro Series
Katso kaikki: Starvie Premium Line Star Line Universe Line
Katso kaikki: Wilson Accent Series Carbon Force Series Bela Series Blade Series Pro Staff Series
Katso kaikki: Juniorit ZERV Bullpadel Head Wilson
Pään malli
Pyöreä Pisara Timantti Hybridi
Taso
Juniori Aloittelija Harrastaja Kuntoilija Edistynyt Turnauspelaaja
Katso kaikki: Laukut Adidas Babolat Bullpadel Head Nox Starvie Volt Wilson
Head

Katso kaikki laukut merkiltä Head

Katso kaikki: Laukut Adidas Babolat Bullpadel Head Nox Starvie Volt Wilson
Katso kaikki: Kengät Juniorit kengät
Babolat

Katso kaikki kengät merkiltä Babolat

Katso kaikki: Miesten kengät Adidas Asics Babolat Bullpadel Head K-Swiss Lacoste Mizuno Wilson
Katso kaikki: Naisten kengät Adidas Asics Babolat Bullpadel Head K-Swiss Lacoste Mizuno Wilson
Katso kaikki: Kengät Juniorit kengät
Babolat

Katso kaikki kengät merkiltä Babolat

Katso kaikki: Vaatteet 2 for 600
Babolat

Tutustu laajaan valikoimaan Babolat

Katso kaikki: T-paidat/pikeepaidat Juniorit
Katso kaikki: Miehet ZERV Adidas Babolat Bullpadel Fila Head Lacoste Nox Osaka Vibor-A Wilson
Katso kaikki: Naiset ZERV Adidas Babolat Bullpadel Fila Head Lacoste Nox Osaka Wilson
Katso kaikki: Shortsit Juniorit
Katso kaikki: Miehet ZERV Adidas Babolat Bullpadel Fila Head Lacoste Nox
Katso kaikki: Naiset Bullpadel Adidas Head Lacoste Wilson
Katso kaikki: Hameet Juniorit
Katso kaikki: Naiset ZERV Adidas Babolat Bullpadel Fila Head Lacoste Nox Osaka Royal Padel Wilson
Katso kaikki: Mekot Adidas Head Wilson Juniorit
Katso kaikki: Sukat ZERV Adidas Babolat Head Lacoste Mizuno Wilson
Katso kaikki: Verryttelypuvut Trikoot Juniorit
Katso kaikki: Takit Miehet Naiset
Katso kaikki: Huppari Miehet Naiset
Katso kaikki: Housut Miehet Naiset
Katso kaikki: Vaatteet 2 for 600
Katso kaikki: Pallot Pakettitarjous ZERV Babolat Head Nox RS Padel Siux Wilson
Wilson

Katso kaikki pallot merkiltä Wilson

Katso kaikki: Pallot Pakettitarjous ZERV Babolat Head Nox RS Padel Siux Wilson
Katso kaikki: Tarvikkeet Hikinauhat/Hikipannat Juomapullot Lippalakit/lipat Pelivarusteet Pyyhkeet Runkosuojat Suojukset Urheiluvälineet Diverse
Katso kaikki: Gripit Babolat Bullpadel Head Toalson Tourna Wilson
Katso kaikki: Tarvikkeet Hikinauhat/Hikipannat Juomapullot Lippalakit/lipat Pelivarusteet Pyyhkeet Runkosuojat Suojukset Urheiluvälineet Diverse
Katso kaikki: Tuotemerkit
Babolat

Katso kaikki merkiltä Babolat

Katso kaikki: 4on 4on Tarvikkeet
Katso kaikki: Asics Asics Kengät
Katso kaikki: Joma Joma Kengät
Katso kaikki: K-Swiss K-Swiss Kengät
Katso kaikki: Mizuno Mizuno Kengät
Katso kaikki: Adidas Adidas Mailat Adidas Kengät Adidas Vaatteet Adidas Laukut Adidas Tarvikkeet
Katso kaikki: Babolat Babolat Kengät Babolat Vaatteet Babolat Laukut Babolat Mailat Babolat Pallot Babolat Tarvikkeet
Katso kaikki: Bullpadel Bullpadel Laukku Bullpadel Kengät Bullpadel Vaatteet Bullpadel Mailat Bullpadel Tarvikkeet
Katso kaikki: Constrictor Constrictor Tarvikkeet
Katso kaikki: Dunlop Dunlop Mailat
Katso kaikki: Fila Fila Vaatteet
Katso kaikki: Forza Forza Kengät Forza Tarvikkeet
Katso kaikki: Head Head Kengät Head Vaatteet Head Laukut Head Mailat Head Pallot Head Tarvikkeet
Katso kaikki: Lacoste Lacoste Kengät Lacoste Vaatteet Lacoste Tarvikkeet
Katso kaikki: Mueller Mueller Tarvikkeet
Katso kaikki: Nox Nox Vaatteet Nox Laukut Nox Mailat Nox Pallot Nox Tarvikkeet
Katso kaikki: Ortho Movement Ortho Movement Tarvikkeet
Katso kaikki: Osaka Osaka Vaatteet
Katso kaikki: RS Padel RS Padel Mailat RS Padel Pallot RS Padel Tarvikkeet
Katso kaikki: Siux Siux Mailat Siux Pallot
Katso kaikki: SmellWell SmellWell Tarvikkeet
Katso kaikki: Starvie Starvie Laukut Starvie Mailat
Katso kaikki: Toalson Toalson Tarvikkeet
Katso kaikki: Tourna Tourna Tarvikkeet
Katso kaikki: Tretorn Tretorn Tarvikkeet
Katso kaikki: Varlion Varlion Mailat
Katso kaikki: Vibor-A Vibor-A Vaatteet
Katso kaikki: Volt Volt Laukut Volt Mailat
Katso kaikki: Wilson Wilson Kengät Wilson Vaatteet Wilson Laukut Wilson Mailat Wilson Pallot Wilson Tarvikkeet
Katso kaikki: ZERV ZERV Vaatteet ZERV Mailat ZERV Pallot ZERV Tarvikkeet
Katso kaikki: Tuotemerkit
Katso kaikki: Oppaat Padelmailaopas Padelmaila guide Miten saat käsiisi padel-pallon, joka takaa sinulle voittavan tittelin? Miten löytää oikea padel-laukku Pääset huipulle oikeilla padel-kengillä Miten palvella padelissa? Kuinka ylläpitää padelmailaa
Padelmailaopas

Mikä padelmaila kannattaa valita?

Katso kaikki: Padel Head Gravity Pro Nordic Edition x Daniel Windahl Padel maila naisille Padelin säännöt - nämä ovat padelin säännöt Tekniikka ja taktiikka - paranna padeltaitojasi! Joululahjaideoita padelpelaajalle Kuinka kauan padelmaila kestää? Mitä on padel? Johdatus lajiin 5 asiaa, joita tarvitset, kun haluat olla valmis padeliin Padel-kengät - miksi se on tärkeää? Ulko- ja sisäpelit
Ohjeet ja yhteystiedot Sopimusehdot Tietosuojakäytäntö FAQ Hintatakuu Nopea toimitus Valitus Palautetut tavarat Lahjakortti Tarjouskoodi Tilauksen tila
Tietoa meistä Tietosuojakäytäntö
Katso kaikki: VARASTON TYHJENNYS
Katso kaikki: VARASTON TYHJENNYS
Katso kaikki: SUMMER SALE Kengät
Katso kaikki: SUMMER SALE Kengät
Katso kaikki: MID SEASON SALE Mailat Tarvikkeet
Katso kaikki: Kengät Naiset
Katso kaikki: Vaatteet Juniorit Miehet Naiset
Katso kaikki: MID SEASON SALE Mailat Tarvikkeet
Katso kaikki: BLACK NOVEMBER
Katso kaikki: BLACK NOVEMBER
Katso kaikki: SINGLES DAY Laukut Mailat Tarvikkeet
Katso kaikki: SINGLES DAY Laukut Mailat Tarvikkeet
Katso kaikki: BLACK FRIDAY Laukut Mailat Tarvikkeet
Katso kaikki: BLACK FRIDAY Laukut Mailat Tarvikkeet
Katso kaikki: Joululahjat Joululahjat Lahjakortti Lapsille
Katso kaikki: Miehille 0 – 50 € 50 – 100 € 100 – 150 € 150+ €
Katso kaikki: Naisille 0 – 50 € 50 – 100 € 100 – 150 € 150+ €
Katso kaikki: Joululahjat Joululahjat Lahjakortti Lapsille
Katso kaikki: TAMMIKUUN ALE
Katso kaikki: TAMMIKUUN ALE
Katso kaikki: SYNTYMÄPÄIVÄT
Katso kaikki: SYNTYMÄPÄIVÄT
Katso kaikki: PÄÄSIÄINEN
Katso kaikki: PÄÄSIÄINEN
Katso kaikki: ALENNUSMYYNTI Mailat Laukut Tarvikkeet
Katso kaikki: Kengät Naiset Miehet Juniorit
Katso kaikki: Vaatteet Naiset Miehet Juniorit
Katso kaikki: ALENNUSMYYNTI Mailat Laukut Tarvikkeet
Katso kaikki: Outlet Mailat Laukut Kengät Vaatteet Tarvikkeet
Katso kaikki: Outlet Mailat Laukut Kengät Vaatteet Tarvikkeet
Onko sinulla kysyttävää?
Tlf:
  • Sinun hakusi
  • Suositut haut Hakuehdotukset
Ehdotukset
Tuotteet
Sisällys
ALENNUSMYYNTI ON ALKANUT 🟨 - Säästä jopa 80 % padel-varusteista - Katso tarjoukset
Etusivu

Tietosuojakäytäntö

  1. YLEISTÄ
    1. Henkilötietojen käsittelyä koskevassa tietosuojakäytännössä kuvataan, kuinka keräämme ja käsittelemme sinua koskevia tietoja. 
    2. Tietosuojakäytäntö koskee henkilötietoja, jotka annat meille tai joita keräämme www.padelxpert.fi-sivuston kautta.
    3. PadelXpert rekisteröi henkilötietosi. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme löydät kohdasta 8.
       
  2. HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN
    1. Mitä henkilö​​tietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen?
      1. Kun vierailet PadelXpert-sivustolla, keräämme sinusta tietoja automaattisesti, jotta voimme parantaa kokonaisvaltaista käyttökokemusta sivustollamme. Nämä tiedot voivat koskea esimerkiksi käyttämääsi selainta, IP-osoitettasi, verkkokaupassamme käyttämiäsi hakusanoja ja tietoja laitteestasi.
      2. Tallennamme tilauksen yhteydessä tietoja, kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Lisäksi tallennamme myös tietoja ostamistasi ja mahdollisesti palauttamistasi tuotteista täyttääksemme kirjanpitovelvoitteemme.
      3. Kun luot käyttäjätilin tai teet tilauksen, voit halutessasi tilata uutiskirjeemme. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa joko verkkosivustomme tai uutiskirjeen alaosasta löytyvän linkin kautta.
    2. Miksi tietoja kerätään?
      1. Tietojen kerääminen on välttämätöntä, jotta voimme kokonaisvaltaisesti parantaa asiakaskokemustasi sekä tarjota sinulle relevantteja tarjouksia.
    3. Henkilötietojen kässittely
      • Henkilötietoja kerätään ja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:
        – Tilausten tekemiseen verkkokaupassamme
        – Uutiskirjeen tilaukseen
        – Käyttäjätilin/profiilin hallintaan
        – Kilpailuihin ja muihin kampanjoihin osallistumiseen
        – Markkinointimateriaalin, esimerkiksi tapahtumakutsujen tai alennuskoodien, lähettämiseen (esim. uutiskirjeen välityksellä)
        – Asiakkaiden arvosteluiden keräämiseen ja analysointiin
        – Yleiskatsaukseen ostohistoriasta
        – Tilastoihin
        – Muihin markkinointitarkoituksiin
      • Korostamme, että henkilökohtaisia tietojasi käytetään markkinointimateriaalin lähettämiseen vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi, ellei laki salli meidän olla sinuun yhteydessä ilman erillistä suostumustasi.
      • Keräämme tilastoja asiakkaidemme käyttäytymisestä verkkosivullamme sekä siitä, mitkä tuotteet ovat kuluttajien suosikkeja. Tämä data EI sisällä henkilötietoja. Analysoimalla näitä tietoja saamme informaatiota verkkosivun käytöstä. Informaatiota käytetään asiakkaan kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen parantamiseen. Dataa käytetään, jotta ymmärtäisimme, miten kuluttajat käyttäytyvät ja navigoivat sivustollamme, ja pystyäksemme sitä kautta tekemään sivustosta tulevaisuudessa entistä paremman ja käyttäjäystävällisemmän. Painotamme, että emme näe, miltä sivulta saavut sivustollemme tai minne siirryt sivustoltamme. Lisäksi keräämme tietoa siitä, mitä tuotteita asiakaskuntamme ryhmänä suosii. Tämäkin informaatio auttaa meitä kehittämään sivustoamme ja sen käyttökokemusta asiakkaalle. Näitä kerättyjä tietoja EI anneta eteenpäin tai myydä kolmansille osapuolille. Myöskään mitään ostotietojasi ei julkaista.
         
  3. TIETOJEN KÄSITTELIJÖIDEN KÄYTTÖ
    1. Käytämme ulkopuolisia yrityksiä muun muassa PadelXpert-sivuston teknisen toiminnan toteuttamiseen. Toimittajamme auttavat meitä esimerkiksi kohdistetussa markkinoinnissa, mukaan lukien uudelleenmarkkinoinnissa, verkkosivustomme parantamisessa sekä tuotteitamme koskevissa arvioinneissasi. Nämä yritykset ovat tietojen käsittelijöitä, jotka toimivat ohjeidemme mukaisesti ja käsittelevät tietoja, joista olemme vastuussa. Tietojen käsittelijät eivät saa käyttää tietoja muuhun tarkoitukseen kuin kanssamme solmitun sopimuksen täyttämiseen ja ovat velvollisia pitämään tiedot luottamuksellisina.
    2. Yksi tietojen käsittelijöistä, Google Analytics v/Google Inc, toimii Yhdysvalloissa. Tarvittavat takuut tietojen siirrosta Yhdysvaltoihin on varmistettu tietojen käsittelijän EU-U.S. Privacy Shield -järjestelyn mukaisella sertifioinnilla. Kopio sertifioinnista löytyy täältä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  4. REKISTERÖIDYN OIKEUDET
    1. Tietojesi käsittelyn avoimuuden lisäämiseksi meillä on velvollisuus ilmoittaa sinulle oikeuksistasi.
    2. Oikeus saada tietoa henkilötietojen käsittelystä
      1. Sinulla on aina oikeus pyytää meiltä kirjallinen selvitys, mitä tietoja olemme rekisteröineet sinusta, minkä tyyppisiä nämä henkilötiedot ovat, mitä tarkoitusta tietojen rekisteröinti palvelee, mistä tiedot tulevat ja kuka tietoja käsittelee.
    3. Oikeus oikaisuun
      1. Sinulla on oikeus pyytää itseäsi koskevien virheellisten henkilötietojen korjausta. Jos huomaat, että sinusta rekisteröimissämme tiedoissa on virheitä, Ota meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@padelxpert.fi.
    4. Oikeus tietojen poistamiseen
      1. Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada kaikki tai osa henkilötiedoistasi poistettua. Mikäli tietojesi käsittely on tarpeen, esimerkiksi kirjanpitovelvoitteidemme noudattamiseksi, meillä ei ole velvollisuutta poistaa henkilötietojasi.
    5. Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
      1. Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittely vain niiden säilytykseen, jos esimerkiksi uskot, että käsittelemämme tiedot sinusta ovat virheellisiä.
    6. Oikeus tietojen siirtoon
      1. Sinulla on oikeus saada henkilötietosi siirrettyä esimerkiksi toiseen järjestelmään. Meillä on puolestaan oikeus siirtää esimerkiksi tilauksen yhteydessä keräämämme tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.
    7. Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä
      1. Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joita keräämme toimintamme kehittämiseen.
      2. Mikäli vastustat tietojesi käsittelyä ja mikäli emme pysty osoittamaan siihen oikeudellista ja perusteltua syytä, meillä ei ole enää oikeutta käsitellä henkilötietojasi.
    8. Valitusoikeus
      1. Sinulla on milloin tahansa oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle henkilötietojesi käsittelystä.
         
  5. HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN
    1. Jos et asioi verkkokaupassamme 12 kuukauteen, poistamme tietosi rekisteristämme automaattisesti. Tiettyjen lakisääteisten vaatimusten vuoksi, kuten kirjanpitolaki (5 vuotta tilikauden päättymisestä) ja kuluttajasuojalaki (reklamaatio-oikeus) voidaan tiettyjä henkilötietoja säilyttää pidempään.
    2. Poistamme markkinointitarkoituksessa meille antamasi henkilötiedot, kuten sähköpostin, puhelinnumeron ja osoitteen, mikäli jossain vaiheessa peruutat suostumuksesi. Säilytämme tietojasi vain, mikäli meillä on edelleen pätevä syy henkilötietojesi käsittelyy
       
  6. TURVALLISUUS
    1. Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet asiakkaidemme henkilötietojen suojelemiseksi, jotta niitä ei vahingossa tai laittomasti tuhota, ne eivät katoa, muutu tai joudu väärinkäytön kohteeksi.
    2. Ainoastaan ​​työntekijöillä, joilla on todellinen tarve käyttää henkilötietojasi työnsä puolesta, on pääsy niihin.
       
  7. EVÄSTEET
    1. PadelXpert käyttää evästeitä, jotta käyttäjäkokemus sivustollamme olisi paras mahdollinen. Eväste on tiedosto, joka on tallennettu käyttämäsi laitteen selaimeen ja joka voi sisältää mitä tahansa verkkosivuston siihen tallentamaa tietoa.
    2. Evästeiden käytön tarkoituksena on optimoida PadelXpert-sivustoa, käyttäjäkokemusta, kohdennettua markkinointia sekä analysoida kävijäliikennettä.
    3. Voit estää evästeiden tallentamisen milloin tahansa. Evästeet ovat oletusasetuksena käytössä useimmissa selaimissa, kuten Google Chrome, Safari, Microsoft Edge ja Firefox. Parhaan käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli haluat estää evästeiden käytön, voit muuttaa selaimesi asetuksia ja poistaa evästeet kokonaan käytöstä. Evästeiden eston haittapuoli on, että verkkosivusto ei kaikilta osin toimi optimaalisesti, mikä puolestaan vaikuttaa käyttäjäkokemukseesi.
  8. YHTEYSTIEDOT
    1. PadelXpert on vastuussa verkkosivuston kautta kerättävistä henkilötiedoista.
    2. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@padelxpert.fi.

      PadelXpert
      Blangstedgårdsvej 14
      5220 Odene SØ 
       
  9. MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄ
    1. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöön. Saat tiedon mahdollisista muutoksista vieraillessasi seuraavan kerran sivustollamme.
    2. Mikäli et hyväksy muuttunutta tietosuojakäytäntöä, et voi jatkaa sivustomme käyttöä ja henkilökohtaiset tietosi voidaan poistaa.
Sulje

Tarvitsetko apua?

Sähköposti
Asiakaspalvelu

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@padelxpert.fi

Vastaamme sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa arkisin.