Sulje
Sulje
product.title
Tallennettu suosikiksi
Katso suosikkeja puhelimella ja tietokoneella
Luo ilmainen tili nähdäksesi suosikkisi sekä puhelimella että tietokoneella
Luo ilmainen tili Katso suosikkisi
Etusivu
Tuotteet
Mailaopas Lahjakortti Pakettitarjoukset Outlet
Oppaat ja inspiraatio
Ohje
Katso kaikki: Mailat Mailaopas Uutuudet Tarjoukset

Mailaopas

Löydä itsellesi sopiva maila.

Aloita testi
Katso kaikki: Mailat Enebe Fila Forza Vibor-A
Katso kaikki: ZERV Street Vectro Hunter Spyro
Katso kaikki: Adidas Adipower Lite Series Adipower Series Essnova Carbon 3.0 Series Metalbone Series RX Series
Katso kaikki: Babolat Veron Vertuo Viper
Katso kaikki: Bullpadel Avantline Performance Proline
Katso kaikki: Drop Shot Ambition Be One LCP Pro Competition Pro Power
Katso kaikki: Dunlop Intensive Performance Pro Team
Katso kaikki: Head Alpha Series Delta Series Flash Series Gamma Series Zephyr Series
Katso kaikki: Juniorit ZERV Adidas Bullpadel Dunlop Head Nox Osaka RS Padel Starvie Vibor-A Wilson
Katso kaikki: Nox Advance Series Luxury Series Pro Series Ultra Light Series World Padel Tour (WPT) Series
Katso kaikki: Osaka Deshi Pro Tour Pro Tour LTD Vision Vision Pro
Katso kaikki: RS Padel Cobra Series
Katso kaikki: Starvie Discover Line Premium Line Star Line Universe Line
Katso kaikki: Varlion Advanced Black Line Junior Line Black Line Pro Line Summum Line
Katso kaikki: Wilson Bela Series Blade Series Pro Staff Series Ultra Series
Pään malli
Hybridi Pisara Pyöreä Timantti
Taso
Aloittelija Edistynyt Harrastaja Juniori Kuntoilija Turnauspelaaja
Se alt i Laukut ZERV Adidas Babolat Bullpadel Drop Shot Dunlop Enebe Fila Forza Head Nox Osaka RS Padel Starvie Varlion Vibor-A Wilson
Head

Katso kaikki laukut merkiltä Head

Se alt i Laukut ZERV Adidas Babolat Bullpadel Drop Shot Dunlop Enebe Fila Forza Head Nox Osaka RS Padel Starvie Varlion Vibor-A Wilson
Katso kaikki: Kengät Juniorit kengät
Asics

Katso kaikki kengät merkiltä AsicsHead

Katso kaikki: Miesten kengät Adidas Asics Babolat Bullpadel Forza Head K-Swiss Mizuno Nox Osaka Wilson
Katso kaikki: Naisten kengät Adidas Asics Babolat Bullpadel Forza Head K-Swiss Mizuno Nike Nox Wilson
Katso kaikki: Kengät Juniorit kengät
Asics

Katso kaikki kengät merkiltä AsicsHead

Se alt i Vaatteet
Adidas-T-paidat

Katso laaja valikoima Adidas-T-paitoja

Katso kaikki: Hameet Juniorit
Katso kaikki: Naiset ZERV Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike Nox Royal Padel Wilson
Katso kaikki: Mekot Adidas Forza Juniorit Nike Wilson
Katso kaikki: Shortsit Juniorit
Katso kaikki: Miehet ZERV Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike Nox RS Padel Vibor-A Wilson
Katso kaikki: Naiset ZERV Adidas Forza Head Lacoste Nike Wilson
Katso kaikki: Sukat Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike
Katso kaikki: T-paidat/pikeepaidat Juniorit
Katso kaikki: Miehet ZERV Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike Nox RS Padel Vibor-A Wilson
Katso kaikki: Naiset ZERV Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike Nox Royal Padel Wilson
Katso kaikki: Verryttelypuvut Juniorit
Katso kaikki: Miehet ZERV Adidas Babolat Bullpadel Forza Head Lacoste Nike Nox RS Padel Vibor-A Wilson
Katso kaikki: Naiset ZERV Bullpadel Forza Head RS Padel Wilson
Se alt i Vaatteet
Se alt i Pallot ZERV Adidas Babolat Båstad Bollen Bullpadel Drop Shot Dunlop Fila Forza Head Nox Osaka RS Padel Varlion Vibor-A Wilson Vaahtomuovipallot Play & Stay -pallot
Babolat

Katso kaikki pallot merkiltä Babolat

Se alt i Pallot ZERV Adidas Babolat Båstad Bollen Bullpadel Drop Shot Dunlop Fila Forza Head Nox Osaka RS Padel Varlion Vibor-A Wilson Vaahtomuovipallot Play & Stay -pallot
Se alt i Tarvikkeet Diverse Hikinauhat/Hikipannat Juomapullot Lippalakit/lipat Pelivarusteet Pyyhkeet Runkosuojat Suojukset Urheiluvälineet
Katso kaikki: Gripit ZERV Babolat Bullpadel Enebe Forza Head Nox Tourna Varlion Wilson
Se alt i Tarvikkeet Diverse Hikinauhat/Hikipannat Juomapullot Lippalakit/lipat Pelivarusteet Pyyhkeet Runkosuojat Suojukset Urheiluvälineet
Se alt i Tuotemerkit
Adidas

Katso kaikki merkiltä Adidas

Katso kaikki: Asics Asics Kengät
Katso kaikki: Formthotics Formthotics Tarvikkeet
Katso kaikki: K-Swiss K-Swiss Kengät
Katso kaikki: Mizuno Mizuno Kengät
Katso kaikki: Adidas Adidas Mailat Adidas Kengät Adidas Vaatteet Adidas Laukut Adidas Pallot Adidas Tarvikkeet
Katso kaikki: Babolat Babolat Kengät Babolat Vaatteet Babolat Laukut Babolat Mailat Babolat Pallot Babolat Tarvikkeet
Katso kaikki: Båstad Bollen Båstad Pallot
Katso kaikki: Bullpadel Bullpadel Laukku Bullpadel Kengät Bullpadel Vaatteet Bullpadel Mailat Bullpadel Pallot Bullpadel Tarvikkeet
Katso kaikki: Drop Shot Drop Shot Laukut Drop Shot Mailat Drop Shot Pallot Drop Shot Tarvikkeet
Katso kaikki: Dunlop Dunlop Laukut Dunlop Mailat Dunlop Pallot
Katso kaikki: Enebe Enebe Laukut Enebe Mailat Enebe Tarvikkeet
Katso kaikki: Fila Fila Mailat Fila Pallot
Katso kaikki: Forza Forza Kengät Forza Vaatteet Forza Laukut Forza Mailat Forza Pallot Forza Tarvikkeet
Katso kaikki: Head Head Kengät Head Vaatteet Head Laukut Head Mailat Head Pallot Head Tarvikkeet
Katso kaikki: Lacoste Lacoste Vaatteet Lacoste Tarvikkeet
Katso kaikki: Nike Nike Kengät Nike Vaatteet Nike Tarvikkeet
Katso kaikki: Nox Nox Kengät Nox Vaatteet Nox Laukut Nox Mailat Nox Pallot Nox Tarvikkeet
Katso kaikki: Osaka Osaka Kengät Osaka Laukut Osaka Mailat Osaka Pallot
Katso kaikki: RS Padel RS Padel Vaatteet RS Padel Laukut RS Padel Mailat RS Padel Pallot RS Padel Tarvikkeet
Katso kaikki: Softee Softee Tarvikkeet
Katso kaikki: Starvie Starvie Laukut Starvie Mailat Starvie Tarvikkeet
Katso kaikki: Tourna Tourna Tarvikkeet
Katso kaikki: Tretorn Tretorn Tarvikkeet
Katso kaikki: Varlion Varlion Laukut Varlion Mailat Varlion Pallot Varlion Tarvikkeet
Katso kaikki: Vibor-A Vibor-A Vaatteet Vibor-A Laukut Vibor-A Mailat Vibor-A Pallot Vibor-A Tarvikkeet
Katso kaikki: Wilson Wilson Kengät Wilson Vaatteet Wilson Laukut Wilson Mailat Wilson Pallot Wilson Tarvikkeet
Katso kaikki: ZERV ZERV Vaatteet ZERV Laukut ZERV Mailat ZERV Pallot ZERV Tarvikkeet
Se alt i Tuotemerkit
Katso kaikki: Oppaat Padelmailaopas Padelmaila guide Miten saat käsiisi padel-pallon, joka takaa sinulle voittavan tittelin? Miten löytää oikea padel-laukku Pääset huipulle oikeilla padel-kengillä Miten palvella padelissa? Kuinka ylläpitää padelmailaa
Padelmailaopas

Mikä padelmaila kannattaa valita?

Katso kaikki: Padel Padelin säännöt - nämä ovat padelin säännöt Tekniikka ja taktiikka - paranna padeltaitojasi! Kuinka kauan padelmaila kestää? Mitä on padel? Johdatus lajiin 5 asiaa, joita tarvitset, kun haluat olla valmis padeliin Padel-kengät - miksi se on tärkeää? Ulko- ja sisäpelit Optimoi pelisi kentällä ja näytä Belalta: Miksi sinun pitäisi ostaa padel-vaatteita!
Kuinka kauan padelmaila kestää?

Kuinka kauan padelmaila kestää? – Lue lisää tästä!

Padelkengät. Miksi ne ovat tärkeät?

Padelkengät. Miksi ne ovat tärkeät? Lue lisää tästä.

Ohjeet ja yhteystiedot Sopimusehdot Tietosuojakäytäntö FAQ Hintatakuu Nopea toimitus Valitus Seuraa ohjeita täällä: Lahjakortti Black Friday
Tietoa meistä Tietosuojakäytäntö
Se alt i SUMMER SALE Mailat
Se alt i SUMMER SALE Mailat
Onko sinulla kysyttävää?
  • Sinun hakusi
  • Suositut haut Hakuehdotukset
Ehdotukset
Tuotteet
Sisällys
Säästä jopa 27% - Katso NOX-valikoimamme - Klikkaa tästä
Etusivu

Tietosuojakäytäntö

  1. YLEISTÄ
    1. Henkilötietojen käsittelyä koskevassa tietosuojakäytännössä kuvataan, kuinka keräämme ja käsittelemme sinua koskevia tietoja. 
    2. Tietosuojakäytäntö koskee henkilötietoja, jotka annat meille tai joita keräämme www.padelxpert.fi-sivuston kautta.
    3. PadelXpert rekisteröi henkilötietosi. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme löydät kohdasta 8.
       
  2. HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN
    1. Mitä henkilö​​tietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen?
      1. Kun vierailet PadelXpert-sivustolla, keräämme sinusta tietoja automaattisesti, jotta voimme parantaa kokonaisvaltaista käyttökokemusta sivustollamme. Nämä tiedot voivat koskea esimerkiksi käyttämääsi selainta, IP-osoitettasi, verkkokaupassamme käyttämiäsi hakusanoja ja tietoja laitteestasi.
      2. Tallennamme tilauksen yhteydessä tietoja, kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Lisäksi tallennamme myös tietoja ostamistasi ja mahdollisesti palauttamistasi tuotteista täyttääksemme kirjanpitovelvoitteemme.
      3. Kun luot käyttäjätilin tai teet tilauksen, voit halutessasi tilata uutiskirjeemme. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa joko verkkosivustomme tai uutiskirjeen alaosasta löytyvän linkin kautta.
    2. Miksi tietoja kerätään?
      1. Tietojen kerääminen on välttämätöntä, jotta voimme kokonaisvaltaisesti parantaa asiakaskokemustasi sekä tarjota sinulle relevantteja tarjouksia.
    3. Henkilötietojen kässittely
      • Henkilötietoja kerätään ja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:
        – Tilausten tekemiseen verkkokaupassamme
        – Uutiskirjeen tilaukseen
        – Käyttäjätilin/profiilin hallintaan
        – Kilpailuihin ja muihin kampanjoihin osallistumiseen
        – Markkinointimateriaalin, esimerkiksi tapahtumakutsujen tai alennuskoodien, lähettämiseen (esim. uutiskirjeen välityksellä)
        – Asiakkaiden arvosteluiden keräämiseen ja analysointiin
        – Yleiskatsaukseen ostohistoriasta
        – Tilastoihin
        – Muihin markkinointitarkoituksiin
      • Korostamme, että henkilökohtaisia tietojasi käytetään markkinointimateriaalin lähettämiseen vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi, ellei laki salli meidän olla sinuun yhteydessä ilman erillistä suostumustasi.
      • Keräämme tilastoja asiakkaidemme käyttäytymisestä verkkosivullamme sekä siitä, mitkä tuotteet ovat kuluttajien suosikkeja. Tämä data EI sisällä henkilötietoja. Analysoimalla näitä tietoja saamme informaatiota verkkosivun käytöstä. Informaatiota käytetään asiakkaan kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen parantamiseen. Dataa käytetään, jotta ymmärtäisimme, miten kuluttajat käyttäytyvät ja navigoivat sivustollamme, ja pystyäksemme sitä kautta tekemään sivustosta tulevaisuudessa entistä paremman ja käyttäjäystävällisemmän. Painotamme, että emme näe, miltä sivulta saavut sivustollemme tai minne siirryt sivustoltamme. Lisäksi keräämme tietoa siitä, mitä tuotteita asiakaskuntamme ryhmänä suosii. Tämäkin informaatio auttaa meitä kehittämään sivustoamme ja sen käyttökokemusta asiakkaalle. Näitä kerättyjä tietoja EI anneta eteenpäin tai myydä kolmansille osapuolille. Myöskään mitään ostotietojasi ei julkaista.
         
  3. TIETOJEN KÄSITTELIJÖIDEN KÄYTTÖ
    1. Käytämme ulkopuolisia yrityksiä muun muassa PadelXpert-sivuston teknisen toiminnan toteuttamiseen. Toimittajamme auttavat meitä esimerkiksi kohdistetussa markkinoinnissa, mukaan lukien uudelleenmarkkinoinnissa, verkkosivustomme parantamisessa sekä tuotteitamme koskevissa arvioinneissasi. Nämä yritykset ovat tietojen käsittelijöitä, jotka toimivat ohjeidemme mukaisesti ja käsittelevät tietoja, joista olemme vastuussa. Tietojen käsittelijät eivät saa käyttää tietoja muuhun tarkoitukseen kuin kanssamme solmitun sopimuksen täyttämiseen ja ovat velvollisia pitämään tiedot luottamuksellisina.
    2. Yksi tietojen käsittelijöistä, Google Analytics v/Google Inc, toimii Yhdysvalloissa. Tarvittavat takuut tietojen siirrosta Yhdysvaltoihin on varmistettu tietojen käsittelijän EU-U.S. Privacy Shield -järjestelyn mukaisella sertifioinnilla. Kopio sertifioinnista löytyy täältä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  4. REKISTERÖIDYN OIKEUDET
    1. Tietojesi käsittelyn avoimuuden lisäämiseksi meillä on velvollisuus ilmoittaa sinulle oikeuksistasi.
    2. Oikeus saada tietoa henkilötietojen käsittelystä
      1. Sinulla on aina oikeus pyytää meiltä kirjallinen selvitys, mitä tietoja olemme rekisteröineet sinusta, minkä tyyppisiä nämä henkilötiedot ovat, mitä tarkoitusta tietojen rekisteröinti palvelee, mistä tiedot tulevat ja kuka tietoja käsittelee.
    3. Oikeus oikaisuun
      1. Sinulla on oikeus pyytää itseäsi koskevien virheellisten henkilötietojen korjausta. Jos huomaat, että sinusta rekisteröimissämme tiedoissa on virheitä, ota meihin yhteyttä kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@padelxpert.fi tietojen korjaamiseksi.
    4. Oikeus tietojen poistamiseen
      1. Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada kaikki tai osa henkilötiedoistasi poistettua. Mikäli tietojesi käsittely on tarpeen, esimerkiksi kirjanpitovelvoitteidemme noudattamiseksi, meillä ei ole velvollisuutta poistaa henkilötietojasi.
    5. Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
      1. Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittely vain niiden säilytykseen, jos esimerkiksi uskot, että käsittelemämme tiedot sinusta ovat virheellisiä.
    6. Oikeus tietojen siirtoon
      1. Sinulla on oikeus saada henkilötietosi siirrettyä esimerkiksi toiseen järjestelmään. Meillä on puolestaan oikeus siirtää esimerkiksi tilauksen yhteydessä keräämämme tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.
    7. Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä
      1. Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joita keräämme toimintamme kehittämiseen.
      2. Mikäli vastustat tietojesi käsittelyä ja mikäli emme pysty osoittamaan siihen oikeudellista ja perusteltua syytä, meillä ei ole enää oikeutta käsitellä henkilötietojasi.
    8. Valitusoikeus
      1. Sinulla on milloin tahansa oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle henkilötietojesi käsittelystä.
         
  5. HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN
    1. Jos et asioi verkkokaupassamme 12 kuukauteen, poistamme tietosi rekisteristämme automaattisesti. Tiettyjen lakisääteisten vaatimusten vuoksi, kuten kirjanpitolaki (5 vuotta tilikauden päättymisestä) ja kuluttajasuojalaki (reklamaatio-oikeus) voidaan tiettyjä henkilötietoja säilyttää pidempään.
    2. Poistamme markkinointitarkoituksessa meille antamasi henkilötiedot, kuten sähköpostin, puhelinnumeron ja osoitteen, mikäli jossain vaiheessa peruutat suostumuksesi. Säilytämme tietojasi vain, mikäli meillä on edelleen pätevä syy henkilötietojesi käsittelyy
       
  6. TURVALLISUUS
    1. Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet asiakkaidemme henkilötietojen suojelemiseksi, jotta niitä ei vahingossa tai laittomasti tuhota, ne eivät katoa, muutu tai joudu väärinkäytön kohteeksi.
    2. Ainoastaan ​​työntekijöillä, joilla on todellinen tarve käyttää henkilötietojasi työnsä puolesta, on pääsy niihin.
       
  7. EVÄSTEET
    1. PadelXpert käyttää evästeitä, jotta käyttäjäkokemus sivustollamme olisi paras mahdollinen. Eväste on tiedosto, joka on tallennettu käyttämäsi laitteen selaimeen ja joka voi sisältää mitä tahansa verkkosivuston siihen tallentamaa tietoa.
    2. Evästeiden käytön tarkoituksena on optimoida PadelXpert-sivustoa, käyttäjäkokemusta, kohdennettua markkinointia sekä analysoida kävijäliikennettä.
    3. Voit estää evästeiden tallentamisen milloin tahansa. Evästeet ovat oletusasetuksena käytössä useimmissa selaimissa, kuten Google Chrome, Safari, Microsoft Edge ja Firefox. Parhaan käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli haluat estää evästeiden käytön, voit muuttaa selaimesi asetuksia ja poistaa evästeet kokonaan käytöstä. Evästeiden eston haittapuoli on, että verkkosivusto ei kaikilta osin toimi optimaalisesti, mikä puolestaan vaikuttaa käyttäjäkokemukseesi.
  8. YHTEYSTIEDOT
    1. PadelXpert on vastuussa verkkosivuston kautta kerättävistä henkilötiedoista.
    2. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

      PadelXpert
      Blangstedgårdsvej 14
      5220 Odene SØ 

      Puhelin: (09) 4273 3030
      Sähköposti: asiakaspalvelu@padelxpert.fi
       
  9. MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄ
    1. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöön. Saat tiedon mahdollisista muutoksista vieraillessasi seuraavan kerran sivustollamme.
    2. Mikäli et hyväksy muuttunutta tietosuojakäytäntöä, et voi jatkaa sivustomme käyttöä ja henkilökohtaiset tietosi voidaan poistaa.
Sulje

Tarvitsetko apua?

Ota meihin yhteyttä:

+358 09 4 27 3 30 30
Asiakaspalvelu
Maanantaista torstaihin:09:00-17:00
Perjantai:09:00-16:00
Sähköposti

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@padelxpert.fi

Vastaamme sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa arkisin.